Başkan Gürsoy, başarılı sporcuları kabul etti

Salihli'nin Taytan Beldesi Belediye Başkanı Ali Gürsoy, Manisa'da yapılan puanlı Atletizm İl Şampiyonası'nda başarı elde eden Taytan İlköğretim Okulu sporcularını makamında kabul etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Müdürü Kamuran Kocatürk, yapılan şampiyonada 4 kategoride yarıştıklarını, bunların ikisinde takım olarak il şampiyonu, birinde il ikincisi olduklarını belirterek, 19 altın, 11 gümüş ve 6 bronz madalya olmak üzere toplam 36 madalya ile turnuvadan ayrıldıklarını söyledi. Kocatürk, Kardeş Kurum-Kardeş Okul Projesi kapsamında, özellikle sporcu öğrencilerin müsabakalara katılmasında hem maddi, hem de manevi desteğini esirgemeyen Taytan Belediye Başkanı Gürsoy'a teşekkür etti.

Başkan Gürsoy, beldesinden öğrencilerin sportif alanda kazanmış oldukları başarıların kendilerini ve kasaba halkını çok mutlu ettiklerini belirterek, bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Kamuran Kocatürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş, Okul Aile Birliği üyelerine ve özellikle de başarının mimarı olan sporcu öğrencileri kutladı. Taytan İlköğretim Okulu sporcu öğrenciler, Mayıs ayında yapılacak olan Puanlı Atletizm Grup Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil edecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber